Serghei Şoigu, un aliat apropiat al preşedintelui Vladimir Putin, a fost văzut într-un videoclip din timpul reuniunii Consiliului de Securitate al Rusiei, în imagini difuzate de agenţia de presă rusă RIA.

Serghei Şoigu, şi-a făcut apariţia în public după 12 zile în care a a fost absent

Ministrul în vârstă de 66 de ani nu a mai fost văzut în public de 12 zile.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat, joi, că ministrul ”are o mulţime de lucruri de care să se ocupe. O operaţiune militară este în curs de desfăşurare. Nu este timp pentru reţelele sociale”.

Citeste si: Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru liderii NATO: Ne aflăm în „zona gri” între Occident și Rusia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, care nu a apărut în public de 12 zile, pare să fi fost în direct cu Putin într-o ședință online.

Jurnaliștii de la RIA Novosti, agenție de presă pro-Kremlin, afirmă că este vorba despre Șoigu și că acesta a oferit președintelui Putin mai multe rapoarte despre așa-numita „operațiune militară specială” din Ucraina.

Serghei Șoigu ar fi fost îmbrăcat în civil

Miercuri presa rusă scria că șeful Ministerului Apărării și primul său locțiitor au dispărut din spațiul public de aproape două săptămâni. Potrivit surselor apropiate lui Serghei Șoigu, motivul este că ar avea problema cardiace, relatează realitatea.md.

Citeste si: Ucraina foloseşte un software controversat de recunoaştere facială pentru a identifica cadavrele ruşilor. Peste 2 miliarde de poze în baza de date

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitrii Peskov, a conchis într-o discuție cu jurnaliștii că oficialul rus nu are timp pentru activități mediatice.

Acesta a sugerat jurnaliștilor să se informeze de la Ministerul Apărării și nu de la colegii din mass-media, invocând retorica mai veche a Kremlinului de a cere presei să facă știri doar din surse ruse de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si