Ministrul Sănătății a donat sânge. Ioana Mihăilă a transmis că a făcut acest gest cu gândul la pacienţii care, în aceste momente, au nevoie de transfuzii pentru a supravieţui. „Fiecare dintre noi poate dona sânge şi poate salva două vieţi”, declară ea.

Citeste si: VIDEO| Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii, a depus jurământul

Ce a transmis noul ministrul al Sănătății- Ioana Mihăilă

„Astăzi am donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală. Am făcut-o cu gândul la pacienţii care, în aceste momente, au nevoie de transfuzii pentru a supravieţui. Am făcut-o şi pentru că se apropie Paştele şi urmează patru zile libere pentru noi, dar nu şi pentru pacienţii din spitale, iar centrele de transfuzii au nevoie să fie pregătite şi să poată ajuta. Fiecare dintre noi poate dona sânge şi salva 2 vieţi”, scrie ministrul pe Facebook.

Citeste si: Cine este Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS de ministru al Sănătății. „Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare"

nquam Photos / Octav Ganea
Declarații Ministrul Sănătății.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Politiciana invită românii să doneze sânge, înainte de Sărbătorile Pascale, şi periodic după.

Citeste si: Florin Cîțu, mesaj pentru "colegii" de la USR: "Au făcut un pas important în a debloca situaţia"

„Nu uitaţi să vă odihniţi bine, să vă hidrataţi şi să mâncaţi un mic dejun uşor înainte de a dona”, recomandă Ioana Mihăilă.

Citeste si: Ce se întâmplă cu RESTRICȚIILE în noaptea de Înviere? Anunțul lui Klaus Iohannis

Citeste si: Și noul Ministru al Sănătății a primit sponsorizări de la un producător de vaccinuri! Câți bani a decontat Ioana Mihăilă de la Pfizer în 2017? EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si