“E păcat că nu ne-aţi protejat pe toţi cei care am spus adevărul despre sistem. Suntem atât de puţini şi atât de singuri. Eu m-am simţit sacrificată, exact ca în faţa unui pluton de execuţie. Am trăit o săptămână în iad. M-am întrebat dacă o să mai fiu sau nu, dacă o să mai fac medicină sau nu, dacă o să mai rămân în ţară sau nu...
Încă mă mai întreb... Ştiu că e greu să tolerezi frica, însă ea ne blochează evoluţia. Viaţa şi libertatea minţii sunt cele mai valoroase. Preţuiţi-le la dumneavoastră şi la cei din jur. Domnule ministru, aţi avut o şansă istorică pe care tocmai aţi ratat-o! Sau poate că încă nu...”, se mai arată în mesajul medicului de la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, arata news.ro.
“Mă simt într-o stare de nesiguranţă totală, sunt obligată să asist, neputincioasă la un malpraxis care este practicat şi girat de toate autorităţile. Am făcut totul în beneficiul pacienţilor şi al lor (al celorlalţi doctori) pentru că şi ei, sunt convinsă, vor să trateze pacienţii în alte condiţii, nu să-i vadă murind zi de zi. Eu, efectiv, nu am mai suportat să văd atâta moarte în

“E păcat că nu ne-aţi protejat pe toţi cei care am spus adevărul despre sistem.

Suntem atât de puţini şi atât de singuri.

Eu m-am simţit sacrificată, exact ca în faţa unui pluton de execuţie. Am trăit o săptămână în iad.

M-am întrebat dacă o să mai fiu sau nu, dacă o să mai fac medicină sau nu, dacă o să mai rămân în ţară sau nu... Încă mă mai întreb... Ştiu că e greu să tolerezi frica, însă ea ne blochează evoluţia.

Viaţa şi libertatea minţii sunt cele mai valoroase.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Preţuiţi-le la dumneavoastră şi la cei din jur. Domnule ministru, aţi avut o şansă istorică pe care tocmai aţi ratat-o! Sau poate că încă nu...”, se mai arată în mesajul medicului de la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, conform news.ro.

“Mă simt într-o stare de nesiguranţă totală, sunt obligată să asist, neputincioasă la un malpraxis care este practicat şi girat de toate autorităţile.

Am făcut totul în beneficiul pacienţilor şi al lor (al celorlalţi doctori) pentru că şi ei, sunt convinsă, vor să trateze pacienţii în alte condiţii, nu să-i vadă murind zi de zi.

Eu, efectiv, nu am mai suportat să văd atâta moarte în jurul meu şi să asist neputincioasă la aşa ceva" scrie Camelia Roiu pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si