”Ajută. Şi studiile din afară ne arată că tot ce însemană dezinfectanţi pe bază de alcool de 70 de grade şi clor pot ucide într-un minut tot ce înseamnă virus sau coronavirus. Rămâne ca aceste lucruri să ne intre în reflex, în fiecare zi, dar nici acest alcool de 70, nici o soluţie pe bază de clor nu înlocuieşte spălatul cu apa şi săpunul, nu înlocuieşte igiena, nu înlocuieşte obiceiul de a tuşi sau strănuta într-o batistă.

Nu înlocuieşte păstrareaunei distanţe”, a declarat Tătaru la Digi24, întrebat dacă dezinfectantul pe bază de alcool ajută pentru distrugerea coronavirusului.

Citeste si: Ciolacu: "Domnule Iohannis, testaţi populaţia şi veniţi cu un plan concret de redeschidere!"

Întrebat, de asemenea, cat de mare trebuie să fie distanţarea socială, Tătaru a spus că este mare lucru că ne-am însuşit această distanţare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Tătaru: Legea vaccinării trebuie să existe. Îndemn persoanele cu risc să se vaccineze

Citeste si: Iohannis, întrebat despre discuţia cu Donald Trump: „Am discutat despre impactul economic, despre măsurile de relaxare”

”Organizaţia Mondială a Sănătăţii spunea 1,80. O păstrăm cât mai mare. Este un mare lucru că măcar ne-am însuşit distanţarea socială”, a mai declarat ministrul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si