Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Sănătăţii: Dezinfectanţi pe bază de alcool de 70 de grade şi clor pot ucide într-un minut tot ce înseamnă virus sau coronavirus

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat, marţi seară, întrebat dacă dezinfectantul pe bază de alcool ajută pentru distrugerea coronavirusului, că acesta distruge virusul într-un minut, dar că nimic nu se compară cu apa şi săpunul.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Ajută. Şi studiile din afară ne arată că tot ce însemană dezinfectanţi pe bază de alcool de 70 de grade şi clor pot ucide într-un minut tot ce înseamnă virus sau coronavirus. Rămâne ca aceste lucruri să ne intre în reflex, în fiecare zi, dar nici acest alcool de 70, nici o soluţie pe bază de clor nu înlocuieşte spălatul cu apa şi săpunul, nu înlocuieşte igiena, nu înlocuieşte obiceiul de a tuşi sau strănuta într-o batistă. Nu înlocuieşte păstrareaunei distanţe”, a declarat Tătaru la Digi24, întrebat dacă dezinfectantul pe bază de alcool ajută pentru distrugerea coronavirusului.

Citeste si: Ciolacu: "Domnule Iohannis, testaţi populaţia şi veniţi cu un plan concret de redeschidere!"

Întrebat, de asemenea, cat de mare trebuie să fie distanţarea socială, Tătaru a spus că este mare lucru că ne-am însuşit această distanţare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Tătaru: Legea vaccinării trebuie să existe. Îndemn persoanele cu risc să se vaccineze

Citeste si: Iohannis, întrebat despre discuţia cu Donald Trump: „Am discutat despre impactul economic, despre măsurile de relaxare”

”Organizaţia Mondială a Sănătăţii spunea 1,80. O păstrăm cât mai mare. Este un mare lucru că măcar ne-am însuşit distanţarea socială”, a mai declarat ministrul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI