Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Sanatatii, inspectie “de lux” la un spital din Calarasi. Sorina Pintea a purtat o tinuta estimata la cateva zeci de mii de euro

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a efectuat, sambata, 3 martie, o vizita la Unitatea de Primiri Urgente Calarasi. Ministrul de resort a calcat pragul sectiei de pediatrie si pe cel al compartimentului pentru tratarea diabetului.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sorina Pintea, insotita de mai multi membri ai Consiliului Judetean, a dorit sa se intalneasca cu sefii de sectii pentru a dezbate problemele cu care se confrunta unitatea spitaliceasca.

"O onoare pentru judet sa o avem astazi invitata. Am ramas placut surprins sa vad ca doamna ministru cunoaste realitatea sistemului sanitar, preluand portofoliul sanatatii din functia de manager al Spitalului din Baia Mare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Am punctat fiecare doleanta a noastra si suntem convinsi de sprijinul pe care ministerul ni-l va acorda pentru ca spitalul de la Calarasi sa intre in normalitate. Concentram toate eforturile pentru un act medical de calitate in favoarea pacientilor", a declarat presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta.

Ministrul de resort a efectuat vizita imbrcata intr-o tinuta care depaseste lejer 10.000 de euro, doar geanta fiind estimate la 3.000 de euro, potrivit Curentul.info. Tinuta sa nu a trecut neobservata, vanad in vedere ca judetul se confrunta cu numeroase lipsuri in acest domeniu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI