Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a anunțat demisia. Decizia vine la doar o zi după ce oficialul a anunțat că întreaga populație a Bucureștiului va fi testată împotriva coronavirusului.

Victor Costache era ministru din luna noiembrie. Momentan nu se știu motivele pentru care a luat această decizie și nici cine îl va înlocui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Premierul Ludovic Orban anunţă oficial demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sănătăţii şi faptul că îl propune înlocuitor pe secretarul de stat Nelu Tăratu.

”Domnul Victor Costache şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, din motive profesionale şi personale. Am luat act de această demisie. Îi voi transmite preşedintelui României această demisie pentru a putea să se emită decretul de revocare. Aproape 5 luni de zile Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care-l conduc, am făcut echipă şi am luat o serie de decizii importante pentru sistemul medical. Regret demisia, dar o înţeleg şi îi mulţumesc pentru buna colaborare. Îi voi propune domnului preşedinte pentru funcţia de ministru al Sănătăţii pe domnul Nelu Tătaru”, a declarat Orban.

Citeste si: Ludovic Orban: ”Am luat act de demisia ministrului Sănătății. Îi voi propune președintelui Iohannis numirea lui Nelu Tătaru”

victor costache ministrul sanatatii demisie
victor costache ministrul sanatatii demisie

Citeste si: Tătaru spune că testarea persoanelor din Bucureşti va începe cu personalul medical

Citeste si: Anunț de ultim moment: toți cetățenii din București vor fi testați, de echipele mobile, pentru coronavirus

Citeste si: A fost descoperită o nouă metodă de detectare a coronavirusului. Despre ce este vorba


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si