Despre Marius Dunca, ministru al Tineretul si Sportului in Guvernul Grindeanu, presa  a scris ca nu are nici o legatura cu sportul, insa o achizitie din 2015 a politicianului poate schimba perspectiva asupra preocuparilor acestuia. Din declaratia de avere depusa de Dunca reiese ca acesta nu detine terenuri, imobile sau bunuri sub forma de metale pretioase, in schimb el este proprietarul unui motociclu Spyder, fabricat de un constructor japonez celebru, al carui an de fabricatie este 2015.

Un model similar cu cel al ministrului costa aproximativ 13.000 de euro.
Motociclul este, de fapt, o motocicleta cu trei roti, doua in fata, una in spate, semanand cu un snowmobil. Dunca a devenit cunoscut in toamna lui 2015, dupa incendiul de la Colectiv, cand a fost demis de premierul Victor Ponta din functia de presedinte al ANPC, din cauza ca inspectorii institutiei nu semnalasera problemele clubului, desi fusesera in control cu o zi inainte de tragedie.
După demiterea sa, Marius Dunca a fost numit secretar general al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO). Din declaratia de avere mai reiese ca veniturile lui Dunca au fost de 119.423 de lei (9.951 de lei pe luna), din consultanta in afaceri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un atac terorist se pregătea la Budapesta pentru miercuri. Serviciile secrete americane au alertat guvernul lui Viktor Orban- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si