Dacă unii au ales să petreacă minivacanța de 1 Mai la malul mării, alții au preferat o escapadă în nordul României. Stațiunea Tășnad a fost luată cu asalt încă de la primele ore ale dimineții, acolo unde turiștii au fost atrași de ștrandul cu apă termală.

Citește și: VIDEO- Tineri prinși cu droguri la un festival de la malul mării. Polițiștii au reținut peste 20 de persoane

Stațiunea Tășnad, magnet pentru turiști datorită apelor termale 

Vlad Crasnai, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”De azi, sezonul estival s-a deschis și la stațiunea de la Tășnad. Primii turiști au sosit de dimineață pentru a petrece weekend-ul prelungit, cei mai mulți sunt așteptați să sosească în această după-amiază. În acest weekend, turiștii se vor putea bucura de accesul la toate cele 4 bazine de adulți și unul pentru cei mici, toate cu apă termală.”, transmite Vlad Crasnai, corespondent Kanal D.

Cât costă o noapte de cazare la Băile Tășnad

Românii au fost nevoiți să scoată din buzunare suma de 90 de lei pentru o noapte de cazare, iar tariful pentru ștrand diferă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 90 de lei, iar prețul pentru o zi la ștrand este de 30 de lei pentru adulți și 15 lei cu șezlong inclus.”, transmite Vlad Crasnai, corespondent Kanal D.

Iar vremea ține cu cei care au ales să vină la Băile Tășnad, aici temperaturile din termometre vor ajunge și până la 20 de grade.

”Vremea va ține și cu turiștii. Sunt anunțate maxime de 18-20 de grade pentru acest weekend, temperaturi numai bune pentru bălăceală și pentru o bere rece lângă mititeii de 1 Mai.”, transmite Vlad Crasnai, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si