Sambata, in prima zi din minivacanta de 24 ianuarie, temperaturile mai cresc usor fata de ultimele zile si vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 0 grade Celsius, spun meteorologii. Minimele din noaptea de sambata spre duminica vor fi intre -12 si 0 grade, cu temperaturi mai scazute in Transilvania, sudul Olteniei si al Munteniei. Va fi ceata, in special in zonele joase, dar si in sudul teritoriului, ceea ce poate crea probleme in trafic.

Duminica, in tara, vremea va continua sa se incalzeasca usor, iar temperaturile vor fi si pozitive, pana la 5 grade. Minimele din noapte de duminica spre luni vor scadea izolat sub -10 grade, cu ger in special in zona Carpatilor Orientali. Cerul va ramane variabil, dar in regiunile extracarpatice ceata va fi persistenta si vor fi fulguieli slabe, potrivit ANM.

Luni si marti vremea, temperaturile vor fi usor scazute fata de duminica. Va ninge slab si izolat, iar ceata se ve mentine.
in Bucuresti, temperatura va creste usor incepand de sambata, astfel incat se va mentine in jurul valorii de -5- -4 grade, iar minima va ajunge la -10 grade.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit meteorologilor, duminica in Capitala vor fi valori termice mai ridicate, apropiate de ceea ce ar fi normal pentru ultima decada a lunii ianuarie. Maxima va fi de 1 grad, iar minima, in noaptea de duminica spre luni, va fi in jur de -6 grade.

Zilele de luni si marti vor fi in reci si in Bucuresti, desi temperaturile vor fi usor mai ridicate fata de zilele precedente.

Cerul va fi variabil, dar nu sunt preconizate ninsori, mai spun meteorologii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si