Close sidebar
Close sidebar

Minivacanta de 24 ianuarie: vreme in general rece, ceata si temperaturi minime de pana la -10 grade

In minivacanta de 24 ianuarie, vremea va fi in general rece, cu ceata in unele zone joase, iar minimele in tara vor ajunge pana la -10 grade in unele zone, maximele atingand, totusi, duminica, valoarea de 5 grade, potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Sambata, in prima zi din minivacanta de 24 ianuarie, temperaturile mai cresc usor fata de ultimele zile si vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 0 grade Celsius, spun meteorologii. Minimele din noaptea de sambata spre duminica vor fi intre -12 si 0 grade, cu temperaturi mai scazute in Transilvania, sudul Olteniei si al Munteniei. Va fi ceata, in special in zonele joase, dar si in sudul teritoriului, ceea ce poate crea probleme in trafic.

Duminica, in tara, vremea va continua sa se incalzeasca usor, iar temperaturile vor fi si pozitive, pana la 5 grade. Minimele din noapte de duminica spre luni vor scadea izolat sub -10 grade, cu ger in special in zona Carpatilor Orientali. Cerul va ramane variabil, dar in regiunile extracarpatice ceata va fi persistenta si vor fi fulguieli slabe, potrivit ANM.

Luni si marti vremea, temperaturile vor fi usor scazute fata de duminica.

Va ninge slab si izolat, iar ceata se ve mentine.
in Bucuresti, temperatura va creste usor incepand de sambata, astfel incat se va mentine in jurul valorii de -5- -4 grade, iar minima va ajunge la -10 grade.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit meteorologilor, duminica in Capitala vor fi valori termice mai ridicate, apropiate de ceea ce ar fi normal pentru ultima decada a lunii ianuarie. Maxima va fi de 1 grad, iar minima, in noaptea de duminica spre luni, va fi in jur de -6 grade.

Zilele de luni si marti vor fi in reci si in Bucuresti, desi temperaturile vor fi usor mai ridicate fata de zilele precedente. Cerul va fi variabil, dar nu sunt preconizate ninsori, mai spun meteorologii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI