Pentru minivacanța de Rusalii în topul preferințelor turiștilor sunt destinațiile montane, balneare, turismul rural, Delta Dunării și Litoralul românesc, conform Gândul.

Litoralul îți așteaptă turiștii în minivacanța de Rusalii

Potrivit aceleiași surse, cele mai căutate sunt locațiile de trei și patru stele care oferă facilități și servicii suplimentare pentru confortul turiștilor, indiferent de preț. 

Astfel, majoritatea locațiilor de patru stele au fost ocupate complet cu mai multe săptămâni înainte, iar cele mai populare locații de la munte și din Delta Dunării s-au ocupat 100%.

Citește și: Pregătiri pentru minivacanța de Rusalii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În același timp, numărul estimativ al turiștilor care se vor caza pe litoral este de peste 70 de mii, iar solicitările rezervărilor sunt în continuare ridicate pentru întreaga perioadă a verii, potrivit declarației secretarului general al FPIOR, Corina Martin.

Citește și: Începe minivacanța de 1 iunie și Rusalii

Mamaia, stațiune preferată a turiștilor în 2023

În Mamaia, prețurile cazărilor pornesc de la 135 de lei pe noapte în hoteluri de trei stele (fără mic dejun) și ajung până la 220 de lei pe cameră în hoteluri de

patru stele, cu mic dejun inclus și chiar 500 de lei pe noapte cu All-Inclusive.

Eforie este a doua stațiune preferată de turiști, iar prețurile variază de la 99 de lei pe noapte, în locații de trei stele și pot ajunge chiar și la 500 de lei pe noapte în regim All-Inclusive.

Citește și: Aglomerație în vămi de Rusalii

În Delta Dunării și la munte, cele mai populare stațiuni au fost deja ocupate 100%, iar tichetele de vacanță au fost extrem de folositoare.

Citește și: Sărbători iunie 2023. Pe ce dată pică cele mai importante sărbători în prima lună de vară? Calendar ortodox iunie 2023!

„Tichetele de vacanţă – cel mai bun instrument de promovare a României turistice, în absenţa oricărei campanii de promovare din partea Ministerului public. Deşi, în continuare, promovarea turismului românesc nu este o prioritate pentru cei care administrează turismul la nivel naţional, tichetele de vacanţă îi trimit pe români în Romania şi oferă zile de vacanţă şi aventură pentru sute de mii de români”, a mai spus Corina Martin, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si