Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), la nivel national, in minivacanta de 1 Decembrie, pompierii au stins 169 de incendii si au fost solicitati in 3.466 de cazuri pentru acordarea primului ajutor. De asemenea, au fost desfasurate 351 de actiuni pentru protectia comunitatilor si a fost necesara interventia salvatorilor in 17 misiuni de descarcerare.

In cele patru zile, 3.461 de persoane au primit prim-ajutor calificat sau au avut nevoie de echipajele pentru terapie intensiva mobila, iar alte 20 de persoane aflate in dificultate au fost salvate.

Interventiile pompierilor au constat in scoaterea persoanelor ramase incarcerate in interiorul masinilor, acordarea asistentei medicale de urgenta si transportul acestora la unitatile spitalicesti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma celor 21 de controale desfasurate de pompieri in ceea ce priveste securitatea la incendiu, au fost aplicate amenzi in valoare de 122.000 de lei.

Totodata, la nivel national au fost derulate 21 de controale pe linia apararii impotriva incendiilor, in urma carora, colegii nostri au aplicat 7 amenzi,  in cuantumul de 122.000 lei.

In aceasta perioada a minivacantei, la nivel national s-a asigurat interventia zilnica cu 250 de echipaje de pompieri SMURD, 34 de unitati de terapie intensiva mobila, dintre care sapte ambulante specializate in tratament neonatologic si 42 de autospeciale pentru transport

personal si victime multiple.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si