Oamenii legii au căutat un tânăr,  de 14 ani, ore în șir. Polițiștii l-au căutat în cursul nopții de marți spre miercuri, după ce a plecat de acasă din cauza unor discuții cu părinții privind situația școlară şi nu a mai putut fi contactat. Anunțul a fost lansat, miercuri, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„La data de 14.03.2023, ora 22.39, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un minor în vârstă de 14 ani, pe fondul unor discuţii cu părinții privind situația școlară, a plecat de la domiciliu în jurul orei 19.30 şi nu a mai revenit. Inițial, acesta a comunicat prin mesaje cu diriginta sa, indicând că se află într-o altă localitate față de cea de domiciliu, după care nu a mai putut fi contactat", a precizat IPJ Vrancea.

Citește și: Imagini șocante cu un elev băgat în cușcă într-o școală din România

Dispariția băiatului ar fi fost anunțată de diriginta acestuia, iar polițiștii au demarat imediat căutările pe raza comunei de domiciliu şi a localităților limitrofe. La activitățile de căutare au participat şi lucrători din cadrul IJJ Vrancea, ISU Vrancea, Salvamont Vrancea, precum şi voluntari din cadrul Asociației Salvatorilor Voluntari 4x4, în vederea depistării cât mai rapide a acestuia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O copilă răpită, din mall, a fost găsită după cinci ani

Băiatul a fost găsit la ora 01.23, la circa zece kilometri de domiciliu. Cazul a fost referit Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului Vrancea, băiatul urmând să fie consiliat de specialiști.

Citește și: Cine este Andreea, tânăra din Italia care a dispărut acum un an de zile. Românca este de negăsit

Citește și: O tânără de 21 de ani susține că „a visat” atunci când și-a înjunghiat de 19 ori iubitul adormit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si