Adolescentul în vârstă de 15 ani a avut parte de o serie de peripeții în scenariul propriu parcă desprins din filmele de acțiune. Băiatul a furat o mașină din Deva și s-a deplasat cu ea până la Sibiu. Ajuns în municipiul Sibiu, tânărul șofer a avariat mai multe autoturisme pe Calea Cisnădiei și pe strada Anton Pann, apoi a plecat la plimbare pe străzile orașului.

Minorul a plecat cu mașina furată la plimbare pe străzile din Sibiu 

În zona Calea Dumbrăvii, la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazu, alți mai mulți participanți la trafic au observat că era ceva suspect cu șoferul minor, așa că au decis să îl blocheze din a mai înainta până la venirea polițiștilor.

Citeste si: Fetiță de 13 ani, principala suspectă în dubla crimă din Botoșani

"La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină pe Calea Dumbrăvii intersecție cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde un șofer a fost blocat de către alți participanți la trafic", a anunțat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Minorii se urcă la volan fără permis de conducere

În luna ianuarie a acuestui an, un adolescent în vârstă de 16 ani s-a urcat la volanul unei mașini, fără a avea permis de conducere. Din nefericire, mașina în care se afla tânărul s-a răsturnat pe șinele de cale ferată, în Cluj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Distracție și voie bună în sala de clasă. Mai mulți elevi au prăjit mici pe băncile școlii

Minorul a condus prin localitatea Poieni, din Cluj, a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe șine. Cel care se află la volan nu deținea permis de conducere, iar autoritățile sunt de părere că mașina ar fi fost furată.

Tânărul sa ales cu mai multe fracturi și a fost transportat la spitalul din Huedin pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat de 41 de ani din Ilfov este cercetat pentru omor calificat, după ce și-a condus intenționat fosta soție spre moarte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si