Două minore au agresat fizic o altă minoră, în curtea unui liceu din Hunedoara. În vârstă de 12 și 13 ani, cele două minore au bătut o minoră de 11 ani. Întregul incident a fost filmat de alte fete, participante la întregul conflict.

Bătaie între minore în curtea liceului

În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani și sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două

minore, ambele în vârstă de 12 ani.

Minora de 11 ani, care a fost agresată, a mărturisit că întregul conflict a început în urma unei discuții în contradictoriu. Discuțiile au degenerat, iar cele două minore, de 12 ani, au început să o lovească și să o tragă de păr.

La întregul conflict au participat și alte persoane, care nu au intervenit pentru a le opri pe fete. Un participant la incident a filmat întreaga scenă și a trimis videoclipul mamei fetei agresate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a reclamat faptul că în data de 05 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa, chiar în curtea unui liceu din Hunedoara.

Citește și: EXCLUSIV: Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză vrea din nou la școală/ Iulian Radu: ”Este vorba despre un pericol real, nu este o poveste”

O minoră de 11 ani a fost agresată fizic de alte două minore, în vârstă de 12, respectiv 13  ani.

O minoră de 11 ani a fost agresată fizic de alte două minore, în vârstă de 12, respectiv 13 ani.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Dosar penal la 12, respectiv 13 ani

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

"În acest caz, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au demarat cercetări în baza plângerii penale depuse de către mama minorei și au reușit în scurt timp să le identifice pe cele două minore bănuite de comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Vorbim despre două minore în vârstă de 12 și respectiv 13 ani din municipiul Hunedoara, care au fost conduse la sediul unității de poliție pentru a fi audiate. În acest caz, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor acestor fapte de natură penală și în vederea luării măsurilor legale care se impun",  a declarat IPJ Hunedoara.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Agresiunea petrecută în curtea unui liceu din Hunedoara a avut loc în aceeași zi în care mai mulți miniștri au semnat Planul Național Cadru de Acțiune care prevede creșterea și menținerea gradului de siguranță în cadrul școlilor din România. Acest plan prevede excluderea oricărui tip de violență din școli.

Citește și: A fost semnat Planul Naţional Cadru de Acţiune, care prevede asigurarea siguranței în școlile din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si