UPDATE: Adolescenta de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, care fusese dată în urmărire naţională după ce a fost luată cu maşina de un tânăr a fost găsită la Petroşani, ea declarând că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Poliţiştii vor anunţa Direcţia de Asistenţă Socială în acest caz. 

Conform Poliţiei Judeţene Hunedoara, fata de 13 ani din Petrila a fost găsită, luni seară, în municipiul Petroşani şi reîncredinţată familiei.

Citeste si: Un adolescent a pus pe jar autoritățile din Austria. Ce a putut să facă românul de 15 ani

”Aceasta a declarat ca nu a fost victima niciunei infracţiuni şi nu a comis fapte de natură penală sau contravenţională, pe durata plecării voluntare de la domiciliu. În cursul acestei zile, Poliţia Oraşului Petrila va informa şi Direcţia Asistenţă Socială Petrila cu privire la acest caz”, a transmis sursa citată.

Știrea inițială

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oamenii legii din localitatea Petrila, județul Hunedoara, au fost sesizați de un bărbat din oraș cu referire la faptul că, luni seara, în jurul orei 18.00,

un tânăr în vârstă de 28 de ani, provenit din oraşul Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o cu un taxi pe fiica sa, de pe raza orașului Petrila şi ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Citeste si: VIDEO Atac sinucigaş lângă poarta Ambasadei Rusiei de la Kabul. Șase oameni au murit, iar vinovatul s-a detonat

Conform Mediafax, surse din anchetă au declarat că adolescenta în vârstă de 13 ani și tânărul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia.

Minora a fost dată în urmărire națională

În momentul răpirii, adolescenta de 13 ani purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de jeans de culoare neagră (de tip slim), o pereche de pantofi sport de culoare albă. Ea are 1.50 înălțime, o greutate de 40-45 kg, ochii căprui, păr blond-roșcat, lung până la nivelul coapselor, forma feței rotundă, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

Citeste si: Vladimir Putin a aprobat noua doctrină de politică externă bazată pe "Lumea Rusă"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.  

Cei care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! O copilă de 13 ani străbate munții în fiecare zi pentru a merge la școală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si