Cei doi s-au cunoscut pe reteaua de socializare, doljeanul convingand fata sa se intalneasca cu el si sa mearga impreuna la Bucuresti. Acolo, tanarul inchiriase din timp un apartament, insa cum au ajuns in locuinta, baiatul i-a luat cartela SIM din telefon si a incuiat-o intr-o camera, oblingand-o sa intretina relatiicu ele.

In urma refuzului fetei, tanarul i-a pus cutitul la gat si a abuzat-o. Mai mult, acesta i-a furat telefonul pe care l-a vandut mai apoi si a contactat-o pe mama tinerei, aflata la munca in Italia, pentur a-i cere 200 de lei drept rascumparare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia a rugat o prietena sa plateasca suma, dupa care a venit glont in tara si s-a dus cu fata la politie. 

"In timp ce se afla la o locuinta inchiriata de pe raza municipiului Bucuresti, cu o minora de 16 ani, din judetul Brasov, pe care ar fi cunoscut-o pe o retea de socializare si impreuna cu care s-ar fi deplasat din Brasov in Bucuresti, tanarul ar fi obligat-o pe aceasta sa intretina raport cu el, impotriva vointei acesteia.

Ulterior, la data de 15 noiembrie, tanarul ar fi parasit locuinta si ar fi luat telefonul mobil al minorei, pe care l-ar fi vandut. La data de 20 noiembrie, minora a revenit voluntar la domiciliul din judetul Brasov si, impreuna cu familia, a sesizat politistii cu privire la evenimentele ce s-ar fi petrecut pe timpul absentei ei voluntare de la domiciliu", a declarat Gabriela Dinu, reprezentanta politistilor brasoveni, potrivit BZB.

Tanarul a fost arestat preventiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si