Conform unui comunicat dat publicitatii, inca din 2016, undeva in zona centrala a municipiului Iasi a functionat clandestin un salon de masaj erotic administrat de catre o familie, sot si sotie, acolo unde cinci adolescente, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, erau exploatate sexuale, ele fiind determinate sa intretina raporturi sexuale contra cost cu clientii salonului.

Barbatul era cel care le racola din diverse medii sociale, de cele mai multe ori din familii dezorganizate si cu o situatie financiara precara.

Barbatul le dadea si un "test" inainte de angajare si le determina sa intretina relatii sexuale cu el. Omul le promite fetelor castiguri mari de bani, in jur de 200 de euro pe luna, cazare in Iasi si posibilitatea de a beneficia de tehnici de infrumusetare, inclusiv operatii estetice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Multe dintre fete, dupa ce activau o perioada de timp in incinta salonului, ajungeau sa practice prostitutia in diverse apartamente inchiriate.

In urma perchezitiilor aici s-au gasit sume de bani, droguri sau tigari de contrabanda.

La audieri au fost aduse cinci persoane in acest dosar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si