Close sidebar
Close sidebar

Minore cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, exploatate sexual intr-un salon de masaj erotic din Iasi

Procurorii DIICOT alaturi de ofiteri de politie judiciara au efectuat astzi sase perchezitii pe raza municipiului Iasi, una dintre ele vizand un salon de masaj erotic acolo unde era vizata savarsirea infractiunilor de trafic de minori si proxenetism.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform unui comunicat dat publicitatii, inca din 2016, undeva in zona centrala a municipiului Iasi a functionat clandestin un salon de masaj erotic administrat de catre o familie, sot si sotie, acolo unde cinci adolescente, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, erau exploatate sexuale, ele fiind determinate sa intretina raporturi sexuale contra cost cu clientii salonului.

Barbatul era cel care le racola din diverse medii sociale, de cele mai multe ori din familii dezorganizate si cu o situatie financiara precara. Barbatul le dadea si un "test" inainte de angajare si le determina sa intretina relatii sexuale cu el. Omul le promite fetelor castiguri mari de bani, in jur de 200 de euro pe luna, cazare in Iasi si posibilitatea de a beneficia de tehnici de infrumusetare, inclusiv operatii estetice.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Multe dintre fete, dupa ce activau o perioada de timp in incinta salonului, ajungeau sa practice prostitutia in diverse apartamente inchiriate.

In urma perchezitiilor aici s-au gasit sume de bani, droguri sau tigari de contrabanda.

La audieri au fost aduse cinci persoane in acest dosar. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI