Un batran a ramas fara niciun leu dupa ce si-a pus increderea intr-un individ care s-a dat drept procuror la telefon.

Cu glasul bland si vorbe alese, cei cinci l-au lasat pe batran fara douazeci de mii de euro. Oamenii spun ca iti era aproape imposibil sa nu-i crezi. Aveau un discurs impecabil.

"Eu iti dau toti banii astia inapoi. Ti-i dau si chiar daca scoti din banca. Si comisionul pe care il platesti, ti-l platesc, nu e problema"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu e singura victima. Alte cinci persoane au fost pacalite cu sume considerabile.

Pretextul era acelasi, oricat de incredibil ar suna. Spuneau ca urmaresc o retea de falsificatori de bani si le cereau oamenilor sa predea toate sumele pe care le au atat in casa, cat si la banca.

Acestia se deplasau la domiciliul partilor vatamate, verificau banii si plecau fie cu o parte din ei, fie cu toti banii.

De regula, in contact cu victimele intrau doar cei 3 intermediari.

Surpriza cea mare e ca liderii au reusit sa organizeze totul desi se aflau in puscarie. De acolo au fost adusi de politistii Sectiei 4.

Daca  vor fi gasiti vinovati, cei cinci inculpati risca ani grei in spatele gratiilor.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si