Close sidebar
Close sidebar

MINUNE în cazul lui Bogdan, tânărul trimis de medicii din România să moară acasă! Noile imagini cu el te vor emoționa până la lacrimi

Vești excepționale despre Bogdan, tânărul trimis de medici să moară acasă! El se află în prezent la o clinică din Turcia și a făcut primii pași.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce medicii din România i-au spus că nu mai are șanse de supraviețuire, doctorii din Turcia fac minuni. În urma intervențiilor și tratamentelor pe care le urmează în clinica din Turcia, Bogdan a reușit să facă primii pași.

Citeste si: Ultimă oră! Alina Bică a fost BĂTUTĂ! Mărturii direct din Costa Rica

Povestea teribilă de viață a lui Bogdan

La doar 20 de ani, el a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat, însă medicii i-au spus că boala s-a răspândit în tot corpul. Chiar în prima zi de Crăciun, doctorul le-a spus rudelor: "Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt."

Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen şi a fost dus acasă.

Pe 19 ianuarie, după o mobilizare absolut excepţională a mii de oameni, Bogdan a ajuns la o clinică din Istanbul unde i s-a spus că are şanse de supravieţuire. S-a descoperit că nu avea nicio tumoare pe creier, doar un cheag de sânge, iar cancerul îi lovise o parte di ficat şi plămâni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

A fost operat pe creier, apoi a început chimioterapia. După trei săptămâni de tratament, Bogdan s-a ridicat din pat miercuri, pentru prima oară, şi a făcut primii paşi.

"Dragii mei, țin sa va anunț ca rezultatele fizioterapiei și chimioterapiei sunt mai bune pe zi ce trece iar eforturile nu sunt în zadar.
Astăzi Bogdan a reușit sa meargă cu ajutorul fizioterapeutului și datorita sprijinului vostru.
Nu uitați că Bogdan are nevoie în continuare de noi toți ❗ ❗ ❗
#TotipentruBogdan", a fost mesajul postat pe facebook de Elena sora tânărului, mesaj însoţit de un video

emoţionant.

Bogdan are nevoie în continuare de ajutor
"Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui.", transmit membrii familiei.

Apropiaţii lui Bogdan vor să organizeze la Constanţa un concert caritabil pentru a strânge fonduri care să-l ajute pe acesta să rămână la tratament în Turcia. "Bogdan Marghiol este, în continuare, motivația muncii noastre! Pe data de 23.02.2019, Asociația Allwayso together dorește să organizeze un eveniment caritabil pentru acest băiat! Va avea loc la complexul Cora Brătianu din Constanța! Avem nevoie de ajutorul vostru în continuare! Dacă sunt persoane ce vor sa ajute la organizarea acestui eveniment, va rugam nu ezitați a face acest pas!"

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!
Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine!
Puteți dona în următoarele conturi:

RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI