Conform Replica Online, icoana a fost adusă din Ucraina de o delegaţie formată dintr-o maică din Rusia şi o reprezentantă de la Mânăstirea “Sfântul Gheorghe” din Ucraina.

La o zi de la aducerea icoanei în România a avut loc întâmplarea. Icoana a lăcrimat şi a scos un miros foarte puternic de mir. Părintele-paroh George Piţigoi Mocanu susţine că minunea din parohia Lazu trebuie văzută “ca o bucurie”.

“Icoana o avem în biserică de pe data de 6 ianuarie. Aseară (n.r. luni, 7 ianuarie 2019), când am ajuns la biserică, pe la ora 20.00, am văzut că icoana a început să lăcrimeze şi scotea un miros foarte puternic de mir”, a precizat părintele-paroh George Piţigoi Mocanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La biserica din Lazu s-a deplasat şi Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfinţia Sa Teodosie, pentru a da binecuvântarea sa. Prima oară icoana a lăcrimat, când a ajuns în Ucraina, în anul 2005, iar mai apoi în anul 2014.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si