Stere si Elena Borcea, parintii lui Cristi Borcea, sunt originari din catunul gorjean Valea Boului, inclus dupa desfiintarea satucului in comuna Cruset. In 2010, atunci cand Cristi Borcea era in culmea gloriei, primarul localitatii, Viorel Dragusin, i-a oferit dinamovistului titlul de cetatean de onoare si cheita de onoare a comunei, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Targu Jiu.

Dupa arestarea acestuia, edilul a intors foaia, anuntand ca-i va retrage titulatura lui Borcea, care a facut pana de curand inchisoare pentru implicarea sa in "dosarul transferurilor".

Anii au trecut si peste Borcea, si peste satul natal al familiei sale, dar primar a ramas tot Viorel Dragusin, care a anuntat recent o veste foarte mare pentru locuitorii comunei, si anume infiintarea unui parc fotovoltaic in zona, care va asigura energia electrica pentru scoli si iluminatul public.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Costul investitiei este de 500000 de euro, la care se adauga cele 2 milioane de euro investite pana acum in reteaua de apa! In plus, primarul si-a pus in plan ca in acest an sa extinda canalizarea, prezenta in acest moment doar in centrul comunei, si sa ridice o sala de sport!

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si