Pe cat de frumoase si colorate sunt florile, pe atat de ciudata e aparitia lor pe o strada din Buzau. Au rasarit peste noapte din crapaturile asfaltului, iar localnicilor nu le-a ramas decat sa se minuneze.

-Uitati, ca adun si floricelele astea trecute, le jumulesc toata ziua. E foarte frumos 4.00

+ 4.04 Trece lumea sa le admire... Se mira de ele!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doamna din imagini ingrijeste petuniile din fata curtii de parca ar fi fost sadite de mana ei. De cum apar buruienile, pensionara le rupe, iar apoi uda florile cand au nevoie de apa.

-Au fost multe, dar le am jumulit pentru ca au fost prea dese. Prea multe

Nimeni nu stie cum au rasarit florile parfumate si pline de culoare din asfalt. De vina ar fi mama natura, dar si trotuarele care n-au mai fost reabilitate de ani buni.

- Daca bate vantul le muta pe alt trotuar si lumea le ingrijeste, si eu am la porti, le ingrijesc pentru ca imi plac. Asfaltul nu mai este. Iar printre crapaturi cresc aceste flori.

Oamenii din acest cartier al Buzaului sunt atat de incantati de priveliste, incat nici nu mai pasesc pe trotuar de teama sa nu le strice.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si