Close sidebar
Close sidebar

Minus 12 grade la Balea Lac si minus 9,2 grade la Miercurea Ciuc - Astea sunt cele mai scazute temperaturi ale primaverii, inregistrate aseara

Temperaturi extreme inregistrate in aseara, in mijlocul primaverii, in Romania. Meteorologii au anuntat ca vineri seara, la Miercurea Ciuc, mercurul din termometre arata minus 9,2 grade, record de temperatura scazuta, cel putin din 1961 pana acum.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Si asta nu a fost tot pentru ca la Intorsura Buzaului au fost minus 7 grade, iar la Balea Lac s-a inregistrat o temperatura de minus 12 grade, acolo unde stratul de zapada a atins si doi metri.

Aceste temeperaturi extrem de reduse s-au inregistrat in intervalul orar 04:00- 05:00 dimineata, dupa care ele au inceput sa creasca usor.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In marea majoritate a localitatilor harghitene s-au inregistrat temperaturi scazute asa ca la Toplita au fost minus 3 grade, iar la statia de munte Bucin s-au inregistrat minus cinci grade.

Meteorologii vin si cu vesti bune si spun ca de saptamana viitoare temperaturile revin la normal si se vor incadra in specificul perioadei in care ne aflam. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI