Oana Roman a postat pe pagina personala de Instagram un mesaj in care isi anunta fanii ca mama ei trebuie sa evacueze apartamentul in care sta.
 
"Cel mai frumos cadou de acest Craciun este o hartie prin care mama este somata sa evacueze apartamentul in care sta, in 8 zile de la primirea prezentei, primirea prezentei fiind 18 decembrie! Multumesc mult tuturor celor care s-au gandit sa ne faca un asa cadou de Craciun si tuturor celor la care am apelat la ajutor in acest an! Ajutor, nu
cersit! Multumesc ca m-au ascultat si apoi nu mi-au mai raspuns la telefon si care au un Craciun linistit si fara griji.
 
Ma intreb cu ce am gresit eu oare ca sa duc aceasta povara! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru ca este evident ca nu e omeneste posibil sa rezolvam aceasta mutare intr-o zi! S-au gandit sa arunce in strada o femeie de 77 de ani acum de Craciun. Nici macar nu m-au sunat sa stabilim omeneste un ragaz rezonabil si crestinesc! Sper, insa, sa ni-l acorde acest ragaz! Ca sa fim oameni macar pana la capat!", a scris Oana Roman.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si