Mioara Roman a fost instiintata, cu cateva zile de Craciun, ca a mai pierdut un proces importiva RA-APPS. Fosta sotie a lui Petre Roman este obligata sa mai plateasca circa 15.000 de euro cu titlu de dobanda penalizatoare pentru datoria acumulata in perioada aprilie 2012 – ianuarie 2015, in care a folosit fara drept in vila din Primaverii.

In primavara anului 2016, Mioara Roman ajunsese sa datoreze statului roman exact o jumatate de milion de euro, o suma comparabila cu valoarea imobilului in care aceasta a locuit cu chirie.

Scandalul dintre Mioara Roman si RA-APPS a inceput in 2009, cand Regia a dat in judecata familia Roman pentru restante in valoare de 33.600 euro. Mioara a refuzat sa plateasca dar si sa se mute, asa ca intre timp, datoria a ajuns la o suma „istorica”. Pe masura ce fosta sotie a lui Petre Roman intarzie plata, dobanzile penalizatoare se acumuleaza. Practic, suma de 15.000 de euro este calculata pentru 9 luni de intarziere la plata debitului (septembrie 2015 – iunie 2016).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In 2015, Mioara Roman a parasit imobilul din Primaverii, acesta fiindu-i oferit fostului presedinte Traian Basescu.

Inainte ca acesta sa se mute aici, el a cerut RA-APPS sa reamenajeze locul, plangadu-se de starea proasta a imobilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si