Mioara Velicu, solistă de muzică populară: „La anul dacă îmi ajută Dumnezeu împlinesc 80 de ani, dacă mă lasă Dumnezeu sănătoasă și îmi lasă vocea eu pot să cânt în continuare.”

Mioara Veclicu s-a născut într-o familie unde muzica populară răsuna la orice oră. Mama sa a fost una dintre interpretele cunoscute pe plan local, cea care i-a insuflat iubirea pentru cântec.

Solista de muzică populară și-a început cariera la vârsta de 19 ani, în Galați, apoi, la scurt timp a luat drumul Capitalei, acolo unde a cunoscut succesul.

Citește și: Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, primele dezvăluiri din culisele tragediei de anul trecut: "Nu m-am ocupat de înmormântare. Eu aveam nevoie de calmante în zilele alea"

Mioara Velicu, solistă de muzică populară: „Dumnezeu parcă mi-a dat mai mult decât meritam pentru că venind în București am cântat într-un compact disc cu Benone Sinulescu, Dumnezeu să-l ierte, apoi am cântat cu Fuego, avem câteva cântece împreună, apoi am cântat cu Ștefan Bănică și nu în ultimul rând cu Andra.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu o carieră de 60 de ani și cu spectacole atât în țară, cât și în străinătate, Mioara Velicu și-a păstrat, totuși firea de om modest.

Mioara Velicu, solistă de muzică populară: „Câteodată îmi spune și nepoata mea că nu-mi cunosc valoarea. Și bine că nu mi-o cunosc pentru că nu vreau să mi-o iau în cap. Îi sfătuiesc și pe tinerii care sunt pe drumul afirmării sau sunt acum pe val să nu și-o ia în cap pentru că e tare rea căzătura.”

Mioara Velicu este recunoscută și pentru colabrorăile cu artiștii din generația tânără

Este moldoveancă și cântă cu pasiune, iar energia pe care o emană ajunge imediat la inimile celor care o ascultă și îi provoacă la dans. Pe lângă melodiile proprii, Mioara Velicu este recunoscută și pentru colabrorăile frumoase cu artiștii din generația tânără.

Mioara Velicu, solistă de muzică populară: „Cum sunt momentele cu Fuego, Raoul, ei sunt explozivi, oameni tonici, cum sunt spectacolele. M-am dat după ei, dar și ei s-au dat după mine și mă acceptă pentru că sunt o persoană simplă, nu sunt sofisticată, nu știu eu cum au ei treburi cu Facebook, Messenger, Instagram cu astea, dar eu le știu pe ale mele.”

Dragostea pentru cântecul popular și pentru publicul care o adoră îi dau puteri nebănuite. Acum, solista ne-a povestit că a avut ghinion și a căzut în vacanță, însă chiar și așa cu dureri de spate, tot își va onora spectacolele, unele dintre ele la Grădina de Vară a Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Mioara Velicu, solistă de muzică populară: „Eu acum sunt bolnavă pentru că mă doare extraordinar de tare spatele și nu știu cum o să cânt, o să fac așa, hora mea-i moldovenească, aoleu, chiar mă doare.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si