Close sidebar
Close sidebar

Miorita Videanu a ajuns sa se judece cu statul roman! Sotia fostului ministru al economiei a actionat in instanta ANAF!

Sotia fostului ministru al economiei se judeca mai nou cu autoritatile statului.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul primar al Capitalei si ministru al economiei, Adriean Videanu, are mari probleme cu legea, fiind parte in dosarul "gaze ieftine", in care este cercetat alaturi de omul de afaceri Ioan Niculae. Recent, si ANAF i-a dat o veste proasta politicianului, numele acestuia regasindu-se pe o "lista a rusinii" publicata de agentie, in care Videanu are de platit statului taxe de 12091 lei.

In acest context, si sotia lui Videanu, Miorita, se pare ca are ceva de comentat in legatura cu administratia fiscala, pentru ca nevasta fostului ministru a actionat in instanta, la Tribunalul Bucuresti, chiar pe ANAF, contestand un act administrativ fiscal de la sfarsitul lui 2015! Adriean si Miorita Videanu sunt casatoriti de 29 de ani si au impreuna doi copii, Andrei si Diana Alexandra, fata fiind cea care se ocupa astazi de afacerea cu marmura a familiei, dupa ce parintele ei a intrat in vizorul procurorilor.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI