Echipajele de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au scos victima de sub locomotivă.

Când a avut loc accidentul feroviar?

Accidentul feroviar s-a produs duminică, în jurul orei9:00, pe strada Ioan V. Socec din municipiul Braşov. 

Citește și: VIDEO- Vina, pasată pe calea ferată în familia CFR. Motivul scandalului, o ușă a unui tren care ar fi căzut sau ar fi fost smulsă de un utilaj aflat pe șine. Membrii din familia CFR se află într-o continuă ceartă

"La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD cu medic. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare de sub locomotivă conştientă şi cooperantă, având traumatisme multiple" , informează ISU Braşov.

Miracol în cazul unei femei, lovite de tren, în Brașov

Miracol în cazul unei femei, lovite de tren, în Brașov

Victima a fost transportată la spital

Medicul SMURD a evaluat-o pe victimă. De asemenea, la fața locului i s-au acordat îngrijiri medicale speciale. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident feroviar mortal. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren, între Băneasa și Pantelimon

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren, între Băneasa și Pantelimon

Sâmbătă, 12 august, un tren care circula de la București la Constanța, a lovit mortal un bărbat. Evenimentul s-a petrecut între Băneasa și Pantelimon.

În urma evenimentului produs, trenul a staționat la locul accidentului. Acesta are o întârziere de peste două ore. 

Trenul circula pe ruta București Nord-Constanța

Potrivit CFR SA, trenul IR 1881, în jurul 11:50, trenul care circula pe relația București Nord-Constanța, a accidentat mortal un bărbat. Evenimentul s-a produs pe pe calea ferată Băneasa-Pantelimon, la km 14+500.

Până la sosirea organelor abilitate să intervină și să deruleze toate procedurile în cazurile de accidente pe calea ferată, trenul IR 1881 a fost oprit  în zona accidentului.

Menționez faptul că, la ora 12.20 au sosit la locul accidentului echipele SMURD și Poliția TF, iar la ora 13.30   reprezentantul Procuraturii", au transmis reprezentanții companiei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si