Sambata dimineata, o familie din localitatea Giurtelecu Hododului, Satu Mare, a plecat spre localitatea Cehal, cu caruta, in care aveau materiale feroase. Parintii, si-au lasat cei trei copii, printre care si fetita de doi ani, in caruta, nesupravegheati si, in jurul orei 11:00, oamenii si-au dat seama ca micuta nu mai este in locul unde a fost lasata. Speriati, cei doi parinti au inceput sa isi caute fetita si timp de cateva ore au rascolit toata zona in care s-au gandit ei ca ar fi putut sa ajunga copila.

Abia la ora 14:00, cei doi si-au dat seama ca trebuie sa sune la politie pentru ca micuta e in pericol si s-au gandit chiar si la posibiliatatea ca cineva sa o fi rapit.

Politistii au inceput cautarile, insa in jurul orei 16:30 au cerut sprijinul altor forte, pentru ca timpul care trecea, de la momentul disparitiei era in defavoarea copilei. S-au mobilizat 13 politisti, 13 pompieri si 7 jandarmi, alaturi de zeci de voluntari din localitate si s-au grupat in echipe de cautare. In mijlocul salbaticiei, printre paduri, campuri si drumuri pustii, cautatorii isi pierdeau speranta ca o mai pot gasi pe micuta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Abia  dimineata, in jurul orei 7:00 au rasuflat cu totii usurati, cand copila a fost gasita chiar de tatal ei, vie si nevatamata. Supravietuirea ei a fost miraculoasa, dupa ce si-a petrecut o zi si o noapte in frig si in intuneric, fara apa si fara mancare. Medicii de pe o ambulanta de la Spitalul de Urgenta din Satu Mare au evaluat starea de sanatate a copilei, cu toate ca parintii ei sustineau ca nu are nevoie de asistenta medicala.

Zilnic, trei copii dispar de langa parintii lor, iar 95% dintre ei sunt gasiti in primele 24 de ore. Sansele ca un copil sa supravietuiasca dupa acest interval de timp scad dramatic, iar sute de copii nu se mai intorc acasa niciodata.

sursa: presasm.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si