Close sidebar
Close sidebar

Miracol. Patru ostatici israelieni în Gaza, salvați după 8 luni de calvar. "Nu mă omorâţi!"

Patru ostatici israelieni, o tânără femeie şi trei bărbaţi, au fost salvaţi în viaţă de trupele israeliene din captivitatea Hamas într-o operaţiune desfăşurată în centrul Fâşiei Gaza în cursul zilei de sâmbătă, a anunţat armata israeliană (IDF), potrivit The Times of Israel.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noa Argamani a fost răpită împreună cu prietenul ei Avinatan Or de la festivalul Supernova în dimineaţa zilei de 7 octombrie. Se crede că prietenul ei este încă în captivitate.

Noa Argamani a devenit una dintre imaginile-simbol ale crizei ostaticilor atunci când imaginile cu răpirea ei de către doi bărbaţi pe o motocicletă au apărut online. În imagini, Argamani strigă, tulburată: "Nu mă omorâţi!".

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei patru ostatici eliberaţi sâmbătă, care au fost capturaţi de Hamas de la festivalul de muzică Supernova, în octombrie anul trecut, sunt Noa Argamani (25 de ani), Almog Meir Jan (21 de ani), Andrey Kozlov (27 de ani) şi Shlomi Ziv (40 de ani). Aceştia se află într-o stare medicală bună, au precizat Forţele de Apărare Israeliene (IDF).

Cum a fost salvată Noa Argamani  

Biroul preşedintelui israelian a dat publicităţii o înregistrare video în care ostatica salvată, Noa Argamani, care are 25 de ani, primeşte un apel telefonic de la preşedintele Isaac Herzog.

"Sunt atât de fericită să mă aflu aici. Vă mulţumesc pentru tot, vă mulţumesc pentru acest moment", a declarat Argamani zâmbitoare, stând alături de tatăl ei într-o cameră de spital.

Într-o altă înregistrare video, vorbind la telefon cu premierul Benjamin Netanyahu, Argamani a spus: "Sunt foarte emoţionată.

Nu am mai auzit ebraică de atât de mult timp", mărturiseşte tânăra.

O înregistrare video anterioară a lui Argamani care se reunise cu tatăl ei o arăta pe aceasta zâmbind şi îmbrăţişându-l.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI