Close sidebar
Close sidebar

Miracol pentru fetita din Ploiesti care merge la scoala in pat pliant! Coloana ei a inceput sa se indrepte! Cum arata acum

Aureliana este o fata de 14 ani, pe care suferinta a ambitionat-o. Are o boala care-i stramba coloana si de cativa ani traieste doar sustinuta de corset.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aureliana Maria Anisie este o fetita extrem de curajoasa, care lupta cu o boala nemiloasa. Din cauza problemelor de sanatate, ea merge la scoala intr-un pat pliant, asa participa la ore, iar mama ei care o insoteste peste tot, ia notite.

“La scoala merge cu patul mobil, ca sa evite ortostatismul (statul in banca si in picioare). Asculta cu placere cursurile intinsa pe pat, iar eu scriu lectiile in banca, in locul ei. Ma uimeste ca de pe patul ei mobil e singura care ridica mana atunci cand profesorul cel mai dur din scoala, de istorie, intreaba "Cine s-a pregatit de 10?" Isi merita cu adevarat aprecierile profesorilor si e o lectie de viata si de vointa”, spune Adriana Anisie despre fiica sa, care e eleva in clasa a VIII-a, la Colegiul de Arta “Carmen Sylva” din Ploiesti.

Dumnezeu a facut un miracol pentru aceasta copila.

In zece luni, cu ajutorul corsetului special “croit” pentru ea in Germania, coloana s-a mai indreptat. Asta dupa ce, din 2015, timp de doi ani, copila a purtat 4 corsete, care au incercat sa-i tina coloana fixa, insa din pacate aceasta s-a tot strambat. Din pacate, nu au ajutat-o, chiar daca a purtat cu stoicism aceste corsete care-i raneau trupul firav. Pana acum!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Coloana vertebrala a Aurelianei-Maria s-a indreptat 11° unghi Cobb in zona toracala. Pentru ca in zona lombara coloana s-a strambat 4° unghi Cobb, i s-a realizat in Germania, la clinica din Gensingen a doctorului Weiß, al doilea corset tip Cheneau, pe care-l poarta zilnic 22 de ore.

In celelalte doua ore, zilnic, face terapie Schroth Best Practice pentru pastrarea mobilitatii si reducerea durerilor paravertebrale (mai ales cervicale). S-a intensificat terapia nemteasca pentru mobilitatea organismului si reducerea durerilor ”, povesteste mama Aurelianei, care solicita ajutor pentru luna august, cand fata va ajunge din nou in Germania.

“Cautam un translator inimos pentru 12-17 august in Gensingen-Germania. Adica poate fi un roman plecat de mult timp, care ar putea sa ne ajute in perioada aceea la doctor si la terapie.

Multumim din inima pentru tot!", este mesajul mamei Aurelianei. Intreaga povestei a fetei o puteti citi pe blogul ei, aureliana-maria.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI