Close sidebar
Close sidebar

Miracole exista! In coma, cu sanse minime de supravietuire, Iulia Gorneanu, fosta iubita a lui Grigore Lese, a invins ciroza!

Totul a fost fulgerator, iar acum, la 7 luni de la operatie, are puterea sa ne povesteasca intreg cosmarul prin care a trecut.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ciroza. Sanse minime de supravieturie si medici rezervati, dar Iulia Gorneanu nu s-a lasat! Anul trecut, fosta iubita a lui Grigore Lese a trecut prin cosmarul vietii.

Aflata in Germania pentru o expoztiei, s-a simtit rau si... s-a tratat dupa ureche. A crezut ca e vorba despre o banala raceala, cand, de fapt, avea o infectie puternica in corp.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Am avut febra, era clar ca racesc. Singura boala care am avut amigdalita,  ficatul  nu era cel mai sanatos din lume, am luat si antibitotice.

Totul dupa ureche"

Dar minuni exista…O poveste tesuta de prietenii ei care s-au luptat clipa de clipa, ca Iulia sa-si poate continuat zborul ei frumos in lumea artei.

Raul nu a trecut! Este in perioada grea de recuperare, dar nu se lasa!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI