Miraj Tzunami, fratele cunoscutului manelist Tzancă Uraganu, este evacuat din casa sa din Ploiești, marţi dimineaţă, cu ajutorul mascaților, potrivit Antena 3 CNN. În tot acest timp, polițiștii au asigurat zona pentru a nu avea loc incidente. 

Manelistul nu ar fi plătit întreaga sumă pentru casa în care stă

Potrivit unor surse judecătoreşti, fratele lui Tzancă Uraganu trebuie să evacueze casa în care stă, pentru că nu a achitat întreaga sumă pentru cumpărarea imobilului în termenul stabilit.

Manelistul nu ar fi plătit întreaga sumă pentru casa în care stă în termenul stabilit.

Manelistul nu ar fi plătit întreaga sumă pentru casa în care stă în termenul stabilit.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Împăcarea momentului în showbiz-ul românesc. Cei doi și-au făcut apariția la un eveniment

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fratele manelistului a fost vizat de percheziții în luna decembrie a anului trecut, într-un caz de înșelăciune. Acesta ar fi făcut parte dintr-o grupare ai cărei membri s-au dat drept preoți. Erau contactați pe rețelele de socializare de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii, conform sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si