Close sidebar
Close sidebar

Mircea Badea si Oreste au scapat de problemele cu Fiscul! Ce datorii avea firma pe care cei doi o aveau impreuna

Mircea Badea si Oreste Teodorescu au fost prieteni si parteneri de afaceri. Relatia lor s-a incheiat definitiv in urma cu o luna si jumatate, la tribunal.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Mircea Badea si Oreste Teodorescu s-au certat in urma cu 3 ani si tot atunci au hotarat sa inchida firma pe care o aveau impreuna de pe vremea cand prezentau un show nocturn: MB&O Production. In 2015, compania a intrat in insoventa si un an mai tarziu a fost radiata, lasand in urma datorii sub forma de obligatii fiscale in valoare aproape 71.500 lei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In 2016, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti s-a indreptat impotriva celor doi actionar, Mircea Badea si Oreste Teodorescu, pentru recuperarea datoriilor.

Cererea de atragere a raspunderii pentru intrarea in insolventa a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti in septembrie 2017, insa Fiscul a facut apel.

Apelul a fost judecat intr-o singura sedinta, la sfarsitul lunii februarie a acetui an. Judecatorii au decis sa respinga actiunea ANAF, de data aceasta sentinta fiind una definitiva. Practic, din acel moment, Mircea si Oreste pot spune ca si-au incheiat definitiv relatia, ei aflandu-se in acest moment in tabere total opuse din cauza opiniilor politice si sociale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI