Incidentul care a avut loc in apropiere de Biserica Kaiser Wilhelm Memorial s-a soldat cu 12 morti si 48 de persoane ranite. Actul terorist este asemanator cu cel de la Nisa, din 14 iulie.

Celebrul scriitor roman, Mircea Cartarescu, a locuit cativa ani in Berlin. "Am trait cativa ani la Berlin, un oras aerisit si pasnic, cu oameni poate prea idealisti, care raman adolescenti pana dincolo de 40 de ani.

Un loc care respira europenism: respect pentru celalalt, pentru natura, pentru arta, pentru istorie. E nedrept ca un astfel de loc al celei mai firesti civilizatii sa fie manjit de sange. imi pare teribil de rau. Oricare dintre cei morti sau raniti absurd in seara asta, in preajma unei sarbatori a bucuriei si pacii, as fi putut fi eu insumi. Carnagiul s-a petrecut la cativa metri de monumentul care vorbeste, in miezul Berlinului, despre monstruozitatea razboiului si a urii", a scris Cartarescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si