Fostul actor este un politician extrem de activ, in calitate de europarlamentar el avand mai multe proiecte in special pe parte culturala. Totusi, intr-un interviu acordat unui ziar pentru pensionary, Mircea Diaconu a marturisit ca abia astepta sa-si termine mandatul de europarlamentar.

“Cred ca fiecare poate alege daca-si petrece batranetea  pe banca in parc, sau ramanand activ, asa cum a facut mama mea, care avea gradina pana la 89 de ani si care producea cu manutele ei cele necesare vietii.

Formula miracol s-ar putea exprima cam asa: activitate si pasiuni care iti dau satisfactie la orice varsta. Eu abia astept sa-mi termin mandatul de europarlamentar pentru a trece imediat la crescut gaini, patrunjel si altele asemanantoare, care stiu ca sunt sanatoase pentru copiii si nepotii mei”, a marturisit Mircea Diaconu, care acum are 67 de ani, iar la incheierea mandatului sau de europarlamentar va avea aproape 69 de ani.
Casa de la Saftica a lui Mircea Diaconu arata ca in povesti

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu locuies de ani buni intr-o casuta de la marginea Bucurestiului, in Saftica. Este o casa care arata ca in povesti, cu o gradinita superba, plina de flori. Dar, politicianul are o casa si in satul sau natal, Vladesti, din judetul Arges.Acolo, Diaconu a renovat casa parinteasca aflata in mijlocul unei livezi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si