Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu pe vremea când era manager al Teatrului Nottara. Actorul care a candidat la alegerile prezidenţiale a fost subiectul unei postări a lui Fabian Anton, scriitor, scenograf şi regizor care, la un moment dat, s-a gândit să apeleze la ajutorul lui Mircea Diaconu.( vezi ce a declarat Diaconu despre alegerile prezidenţiale)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Dan Barna- alegeri prezidențiale 2019. Se plânge că e atacat: "Presa are un singur obiectiv, să inventeze lucruri despre Dan Barna"

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu: "M-am prezentat la el cu cererea" 

“Il stiam de mult, cu fiica-sa fusesem coleg in liceu, asa ca atunci cind am decis sa pornim cele doua spectacole pentru stringerea de fonduri in proiectul Casa Eminescu de la Varatec si ne-am dat seama ca avem nevoie de o sala, m-am prezentat la el cu cererea. Abia fusese numit director la Nottara asa ca mi-am zis ca avem toate sansele.”, a scris Fabian Anton.

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu: "Ne-a poftit pe uşă afară” 

„I-am spus despre ce este vorba, i-am spus si cine a acceptat sa ne sprijine benevol (maestrul Beligan, Stefan Radof, Marin Moraru, Adrian Pintea, Stefan Iordache, Dan Puric, Irina Petrescu, Olga Tudorache, Zoe Dumitrescu Busulenga, Constantin Ciopraga, etc.

etc. etc). Ne-a ascultat. A suris. M-a intrebat cine este Eminescu si "cam ce treaba are el cu ăsta". Si in final mi-a oferit sala contra unei chirii fabuloase. Apoi ne-a poftit pe usa afara.”, a încheiat Fabian Anton.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si