Close sidebar
Close sidebar

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu? Un scriitor a relatat reacţia fostului candidat la preşedinţie: “M-a întrebat cine este Eminescu şi "cam ce treabă are el cu ăsta"

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu, după cum susţine Fabian Anton.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu pe vremea când era manager al Teatrului Nottara. Actorul care a candidat la alegerile prezidenţiale a fost subiectul unei postări a lui Fabian Anton, scriitor, scenograf şi regizor care, la un moment dat, s-a gândit să apeleze la ajutorul lui Mircea Diaconu. ( vezi ce a declarat Diaconu despre alegerile prezidenţiale)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Dan Barna- alegeri prezidențiale 2019. Se plânge că e atacat: "Presa are un singur obiectiv, să inventeze lucruri despre Dan Barna"

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu: "M-am prezentat la el cu cererea" 

“Il stiam de mult, cu fiica-sa fusesem coleg in liceu, asa ca atunci cind am decis sa pornim cele doua spectacole pentru stringerea de fonduri in proiectul Casa Eminescu de la Varatec si ne-am dat seama ca avem nevoie de o sala, m-am prezentat la el cu cererea.

Abia fusese numit director la Nottara asa ca mi-am zis ca avem toate sansele.”, a scris Fabian Anton.

Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu: "Ne-a poftit pe uşă afară” 

„I-am spus despre ce este vorba, i-am spus si cine a acceptat sa ne sprijine benevol (maestrul Beligan, Stefan Radof, Marin Moraru, Adrian Pintea, Stefan Iordache, Dan Puric, Irina Petrescu, Olga Tudorache, Zoe Dumitrescu Busulenga, Constantin Ciopraga, etc.

etc. etc). Ne-a ascultat. A suris. M-a intrebat cine este Eminescu si "cam ce treaba are el cu ăsta". Si in final mi-a oferit sala contra unei chirii fabuloase. Apoi ne-a poftit pe usa afara.”, a încheiat Fabian Anton.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI