Au fost momente cumplite la bordul unui avion care venea din Bruxelles spre București! În jurul orei 22:00, un bărbat în vârstă de 47 de ani a trecut de controlul de securitate cu brio, deși a făcut scandal cu angajații de pe aeroport.

Momente cumplite în avionul ajuns în București

Recalcitrant, individul ar fi continuat să se certe cu însoțitorii de zbor și chiar să-i amenințe.

În ciuda avertismentelor, el a continuat. S-a luat în considerare chiar și oprirea forțată pe cel mai apropiat aeroport, însă până la urmă, decizia finală a fost continuarea traseului.

Într-o fracțiune de secundă, bărbatul s-a retras la clasa Business, a scos o lamă pe care o ținea ascunsă în gură, iar mai apoi a început să se rănească cu ea pe brațe. Forțele de ordine chemate anterior evenimentului neplăcut au pătruns în aeronavă, în timp ce bărbatul era într-o baltă de sânge. Aceștia l-au încătușat pe individul periculos, care a primit și îngrijiri medicale la fața locului.

În tot acest timp, cei 200 de pasageri aflați în avion au fost direcționați spre ieșirea din spate, astfel încât să nu fie puși în pericol. Printre ei s-au aflat și Mircea Geoană, şeful DSU Raed Arafat și fostul ministru, actual europarlamentar Rovana Plumb.

Panică avion sinucigaș Otopeni

Bărbatul a trecut de securitate cu o lamă în gură.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: ÎPS Teodosie se consideră în continuare nevinovat, după ce a fost declarat inculpat. Cum va scăpa Arhiepiscopul: ”Dosarul în sine este unul de tip spectacol”

Ce declarații au făcut demnitarii români cu privire la evenimentul teribil?

Oficialii au stat la clasa business, așadar au ieșit și primii din avion. Ei spun că nu au sesizat cele întâmplate, însă evenimentul i-a marcat.

"Nu am sesizat ca în timpul zborului să fi avut un comportament recalcitrant. Am aflat ieri. Am fost sunată de reprezentanta noastră de la Bruxelles să mă întrebe dacă am fost afectată în vreun fel. Aşa am aflat", a declarat Rovana Plumb.

Panică avion sinucigaș Otopeni

Un bărbat a încercat să-și ia viața în avion.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: El este Gabriel, adolescentul care și-a pus capăt zilelor din dragoste pentru Geo. Părinții săi sunt în stare de șoc: ”Nu mai doarmea”

După cele întâmplate, compania de zbor se gândește să-l dea în judecată pe individ, deoarece nu tolerează astfel de gesturi.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

"Pasagerul respectiv a fost turbulent pe timpul zborului, motiv pentru care a fost solicitată asistenţa organelor de ordine şi securitatea TAROM. Ai un şoc când vezi un astfel de gest, dar nu este un incident singular. Nici nu se întâmplă des însă echipajul şi-a păstrat sângele rece. Nu au fost agresaţi şi fizic, doar verbal", a declarat Cătălin Prunariu, potrivit Observator.

Bărbatul ar avea grave probleme psihice, încă din anul 2010. Acum, el se află din nou internat la Spitalul Obregia. Trecutul gălățeanului ar fi unul tumultos, deoarece a fost acuzat de omor și viol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si