Mircea Geoana, fost ministru de externe si ambasador al Romaniei in SUA, a locuit o buna perioada intr-o vila de protocol a RA-APPS, din care a fost insa evacuat in decembrie 2014. Ulterior, Geoana si sotia sa, Mihaela, au stat intr-un apartament de 98 de metri patrati, pe care partenera de viata a politicianului l-a primit printr-o donatie. Obisnuiti cu mai mult spatiu, sotii Geoana au decis sa se mute intr-un apartament mai mare.

In acest complex rezidential din nordul Capitalei se va muta familia Geoana
In acest complex rezidential din nordul Capitalei se va muta familia Geoana
Astfel, in 2015, acestia au incheiat un contract de vanzare-cumparare cu o firma de constructii care ridica in nordul Bucurestiului, in imediata apropiere a Casei Presei Libere si a centrului de business Petrom City, un complex rezidential de lux, sotii Geoana achitand un avans de 25% pentru un apartament de 210 metri patrati.
Tinand cont de preturile afisate pe site-urile de imobiliare, un apartament ca acela al familiei Geoana ar costa aproximativ 200.000 de euro, la care se adauga 7.000 de euro (pretul unui loc de parcare subteran) si 2.000 de euro (pretul unei boxe).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si