Mircea Ismail avea 35 de ani in 1982, cand a devenit pentru prima oara primar al comunei dambovitene Doicesti. De atunci, el a ramas neintrerupt in functie, chiar daca a venit Revolutia din 1989 si s-a schimbat regimul politic., fiind cel mai vechi primar din tara, cu 34 de ani de activitate, plus mandatul de 4 ani, proaspat adjudecat. Ismail, care face parte din PSD, a fost ironizat recent de liberalul Ludovic Orban.

“In comuna Doicesti, in “capul trebii” se afla de 34 de ani acelasi primar. Mare lucru nu prea a facut pe acolo, dar din 2200 de cetateni care se prezinta la vot, 416 sunt beneficiari ai ajutorului social. Cum sa schimbi din functie aceasta relicva a regimului comunist prin alegeri intr-un tur?! Foarte, foarte greu. Poate daca vine doamna cu coasa sau doamna cu catusele...”, declara politicianul.
Chiar daca a fost 34 de ani la putere, Ismail nu are o declaratie de avere impresionanta. Conform acesteia, primarul detine in Doicesti doua terenuri, un apartament si o casa de locuit, dar si un Volkswagen cumparat la mana a doua. La rubrica venituri, Ismail a trecut salariul anual de primar, de 36.000 de lei, adica 3.000 de lei pe luna.




Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si