Close sidebar
Close sidebar

Mircea Marian, despre cazul Răzvan Ciobanu: ”Câți nevinovați trebuie să moară pentru ca astfel de inconștienți să fie opriți?”

Jurnalistul Mircea Marian nu consideră că Răzvan Ciobanu a fost o victimă și spune că acesta ar fi putut ucide nevinovați.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jurnalistul Mircea Marian a publicat un editorial în Newsweek în care vorbește în termeni destul de duri despre cazul Răzvan Ciobanu.

”Puțin îmi pasă dacă Răzvan Ciobanu era gay, catolic, budist, sadomasochist sau cel mai tare creator de modă. După opinia mea subiectivă, de șofer, discuția ar trebui să fie: cam câți oameni ar fi putut omorî?

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Sânziana Buruiană, la un pas de moarte, chiar în locul în care și-a pierdut viața mama surorilor Gabor!

Citeste si: Răzvan Ciobanu și-a vândut hainele din casă! Designerul spunea atunci că nu mai are loc

Citeste si: Scene halucinante în Râmnicu Vâlcea! Un bărbat s-a plimbat gol pe străzile orașului. Ce i s-a întâmplat după ce a lovit un polițist și a arătat ”bărbăția” femeilor de pe stradă

În cazul Ciobanu, a fost o întâmplare că a existat o singură victimă, șoferul. Dar ce s-ar fi întâmplat dacă în zonă se aflau și alte persoane? Cam câți nevinovați trebuie să moară pentru ca astfel de inconștienți să fie opriți să se mai suie la volan și, dacă o fac și distrug viețile altora, să plătească scump?(...) Dar nici un om conștient, conștient că va ucide trecători inocenți, căruia îi pasă de viețile altora, nu s-ar fi suit în acea stare la volan și n-ar fi condus așa cum a condus Ciobanu”, scrie Mircea Marian.

”Statul cheltuie zeci de mii de lei pentru a investiga. Sunt bani cu care puteam pune toalete la o școală”

”Fanii creatorului de modă tratează cu o superioritate suverană faptul că nu purta centură: era problema lui. Sigur că nu era doar problema lui. Unu, așa cere legea. Doi, statul român cheltuie acum zeci de mii de lei pentru a investiga acest accident.

Da, pare foarte puțin. Sunt bani cu care puteam salva o viață, puteam vindeca un bolnav, puteam pune toalete la o școală dintr-un cătun”, a mai scris Mircea Marian în Newsweek.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI