Close sidebar
Close sidebar

Mircea Radu a vorbit despre boala care il tot chinuie: "Noapte grea, cu somn intrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufar!"

Cunoscuta vedeta tv Mircea Radu are probleme cu spondiloza cervicala.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajuns la 48 de ani, celebrul moderator Mircea Radu a recunoscut ca este chinuit de o boala care il face sa piarda noptile. Actualul prezentator al unei emisiuni de divertisment de la TVR a dezvaluit pe blogul sau cat de afectat este de dureri si de ameteli. 

 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Noapte grea, cu somn intrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufar. Am coborat in bucatarie si am umblat in raftul cu medicamente – stiam unde e dar nu m-am uitat in el niciodata – am gasit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguiete, colorate pentru afectiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap ca exista.

si un plasture pe baza de ardei iute;  cum ar fi sa il iau cu mine si sa-l inmoi in ciorba la un restaurant?…(...) Am inghitit paracetamol cu apa de la robinet – ”s-o lasi sa curga mai mult daca vrei mai rece” am auzit in minte vocea asta familiara, de demult, din copilaria mea… M-am asezat in pat, pe spate, asteptand cu ochii deschisi ametelile si amorteala pentru ca, din ce am citit, spondiloza nu vine nicidata singura", a povestit pe blog Mircea Radu. 

Wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI