Close sidebar
Close sidebar

Mircea Zara, întâlnire de gradul 0 cu Madonna: "Direct în genunchi am căzut în fața ei!"

Dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni", prezentată de Bianca Drăgușanu, la Kanal D2.

Stefania Pavel,

Dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni", prezentată de Bianca Drăgușanu, la Kanal D2.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mircea Zara, prezentator TV și unul dintre cei mai cunoscuți VJ din România, a fost invitatul Biancăi Drăgușanu weekendul acesta la "Detectorul de minciuni", emisiune difuzată la Kanal D2, și a răspuns cu o sinceritate debordantă tiradei de întrebări adresată de gazda emisiunii.

VJ Zara, așa cum este el cunoscut publicului, a avut ocazia de a cunoaște de-a lungul carierei sale multe personalități atât din țară, cât  și străinătate, însă întâlnirea cu Madonna va rămâne, cu siguranță, una dintre cele mai demne de reținut.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Era să îi rup piciorul Madonnei la Lisabona. M-am împiedicat de piciorul ei efectiv... Ea (n.r. era) pe jos, efectiv, stând cu telefonul; femeia stătea și aștepta, nu știu, să intre, să facă o repetiție... Și eu în disperarea mea alergam pe culoare. Și, la un moment dat, simt că am luat un picior în picioare. Și când mă uit, în secunda doi mi s-au înmuiat genunchii! Direct în genunchi am căzut în fața ei!",  a povestit Mircea Zara.

Mircea Zara, întâlnire de gradul 0 cu Madonna

Cunoscutul prezentator este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Crede cu tărie că singura carte de vizită pe care societatea ar trebui să o ia în considerare este cea profesională. Acesta i-a mărturisit Biancăi Drăgușanu că în prezent este într-o etapă bună a vieții sale.

Citește și: Fii „VIP pentru o zi”, în lumea fascinantă a televiziunii, la Kanal D2!

"Sunt îndrăgostit și acum. Nu nebunește. Nu poți să compari dragostea de la 15, 20 de ani cu dragostea trecută deja de o vârstă. Când treci de 35, 40 de ani altfel iubești, altfel vezi omul de lângă tine, altfel te implici, altfel te apropii de el (…)",  a adăugat Mircea Zara.

Emisiunea “Detectorul de miciuni”, prezentată de Bianca Draguşanu, poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI