Close sidebar
Close sidebar

Mircea Zara, invitatul Biancăi Drăgușanu, duminică, de la ora 14:00, la “Detectorul de minciuni”, la Kanal D2

Bianca Drăgușanu, gazda emisiunii “Detectorul de minciuni” difuzată la Kanal D2, aduce, în fața publicului, în fiecare duminică, de la ora 14:00, invitaţi consacrați din industria de entertainment, îndrăgite vedete autohtone și renumiți influenceri români.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol

Mircea Zara este invitatul Biancăi Drăgușanu, duminica aceasta, la “Detectorul de miciuni”, de la ora 14:00, la Kanal D2. Acesta a ținut să precizeze, printre altele, un aspect important care ține de nevoia sa de a-și ține viața privată departe de ochii curioșilor.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Oamenii munților

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“E treaba mea ce fac între patru pereți. Nu sunt genul căruia să îi placă să și <trambi ț eze> chestia asta. E treaba mea ce fac, cum, cu cine. (…) Important este ceea ce am de oferit societății”,  a spus vedeta în timpul emisiunii găzduite de Bianca Drăgușanu.

Cum a răspuns acesta întrebărilor adresate cu detectorul de minciuni alături, rămâne de văzut.  

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită! Artista explică la “Teo Show”, în această duminică, cum a rămas fără aproape 20.000 de Euro: “Aveam si accesorii, printre care diamante”

“Ai avut vreodată vreo întâlnire cu o persoana pe care ai cunoscut-o pe internet?”, “S-a întâmplat să te trezești a doua zi lângă cineva și să nu îți mai amintești cine este?”, “Există vreo știre pe care ai vrea să o ștergi?”, “Dacă ai spune tot ce știi, ai

pune în dificultate multe persoane?”, “Ai suferit vreodată în viața ta, în dragoste?”,  acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care celebrul prezentator Mircea Zara va trebui să ofere răspunsuri în cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, difuzată duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI