Accidentul în care a fost implicată mireasa a avut loc între Moscu și Târgu Bujor. Femeia de 40 de ani, a fost „furată” în noaptea nunții sale, care a fost pe cale să se transforme în tragedie. Mașina în care se afla mireasa a fost implicată într-un accident grav.

Mireasă „furată” de la nuntă, ajunsă la spital cu fracturi

Victima a ajuns la spital sâmbătă noaptea.

Citește și: VIDEO- Fără accidente: drumurile publice din România vor fi monitorizate cu radare

Gelu Mormoloc, corespondent Kanal D, a transmis mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs accidentul:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mireasa, în vârstă de 40 de ani, a fost „furată” în noaptea nunții, conform tradițiilor din zonă. Persoanele s-au urcat într-o mașină, mireasa aflându-se pe locul din dreapta față, iar autoturismul ar fi fost condus de nepoata acesteia. Șoferița, împreună cu mireasa și restul nuntașilor din autovehicul au pornit către Târgu Bujor. Pe fondul neatenției și al vitezei, șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat într-o altă mașină parcată regulamentar pe partea dreaptă a drumului, lovind-o din plin, neexistând urme de frânare.

Mașina lovită a suferit daună totală. Potrivit informațiilor, autoturismul nuntașilor s-ar fi rostogolit de câteva ori, iar înăuntru ar fi fost cinci persoane. Toate persoanele, mai puțin mireasa, ar fi ieșit la puțin timp după impact. Aceasta ar fi rămas încarcerată. La fața locului s-au prezentat echipaje SMURD care au extras victima și au dus-o la spital la Târgu Bujor. Victimei i s-a imobilizat unul dintre picioare, însă, aceasta ar fi plecat la scurt timp, pe semnătură proprie, pentru a se întoarce la eveniment”. 

Echipajele SMURD au venit în ajutor la locul accidentului. Ce au transmis autoritățile

IPJ Galați a transmis că: „O mireasă a fost rănită, noaptea trecută, în urma unui accident rutier produs pe DJ 242B, între Moscu Și Târgu Bujor. Femeia abia căsătorită a fost "furată" de niște prieteni, de la nunta care avea loc în satul Moscu.

Citește și: FOTO/VIDEO- O familie a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident grav pe DN 2, în Vrancea. Fetița cea mică, de doar 12 ani, a fost preluată cu elicopterul SMURD

Mireasa și nuntașii s-au urcat într-un autoturism marca BMW și au pornit către Târgu Bujor. La un moment dat, șoferița care conducea a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, din cauza vitezei și a neatenției, și a intrat într-un autoturism parcat pe marginea DJ 242B.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma impactului, mireasa care se afla pe bancheta din dreapta șoferiței, a fost rănită și transportată de un echipaj SMURD, la Spitalul din Târgu Bujor.

În cauză, polițiștii rutieri, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs acest accident.

Șoferița care a provocat evenimentul rutier a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind zero”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si