Cei doi proaspăt căsătoriți Samantha Hutchinson și soțul ei, Aric, s-au urcat într-o mașinuță de golf după ce au plecat de la nunta lor  de pe plaja Folly Beach, Carolina de Sud.

Acela a fost momentul fatidic în care o șoferiță băută de 25 de ani, care se afla la volanul unei mașini Toyota închiriate, a intrat cu viteză în vehiculul de golf care îi transporta pe miri.

Citește și: Portretul psihologic al atacatorului de la școala din Belgrad/ Psiholog: ”Este unul din principalii jucători de jocuri online cu conținut violent”

Samantha Hutchinson, de 34 de ani, din Carolina de Nord, a fost declarată decedată la fața locului.

Potrivit Daily Mail, soțul ei și un alt pasager au ajuns la spital cu răni grave.

Samantha Hutchinson

Samantha Hutchinson și soțul ei

[Sursa foto: Daily Mail]

Șoferița beată, în vârstă de 25 de ani, care a ucis-o pe mireasă la câteva ore după nuntă, a fost închisă fără drept de cauțiune și pusă sub supraveghere anti-sinucidere.

Citește și: Elevul a plănuit atacul armat cu 9 morți

Jamie Komoroski, în vârstă de 25 de ani, nu a fost rănită în urma impactului și ar putea sta până la 25 de ani în închisoare pentru moartea miresei, alți 15 ani pentru rănirea gravă a mirelui și este pasibilă de o amendă de până la 25.000

de dolari.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mirele trece prin mai multe operații după accident

Mirele trece prin mai multe operații după accident

[Sursa foto: Daily Mail]

Șoferița a refuzat să sufle în etilotest după accident și le-a spus polițiștilor că a consumat o bere și un shot de tequila înainte de a se urca la volan.

Rezultatele alcoolemiei din sânge sunt încă în prelucrare.

Când a fost întrebată de ofițeri cum se simțea pe o scară de la unu la zece- zece fiind complet trează- Komoroski ar fi spus că se simte la cifra opt. 

Șoferița băută, influenceră pro-alcool

Imaginile de pe pagina de Instagram a șoferiței de 25 de ani arată că este o consumatoare constantă de alcool.

Sunt multe fotografii cu ea în care vorbește despre alcool sau o arată cum se bucură de o băutură sau un cocktail.

Jamie Komoroski s-a fotografiat în urmă cu câțiva ani într-un costum de Halloween Bud Light Year, personajul din desenul Toys cunoscut pentru viteza sa.

Ea este acuzată că a ucis-o în stare de ebrietate pe Samantha Hutchinson, în vârstă de 34 de ani, și că l-a rănit pe soțul Samanthai, Aric, în vârstă de 36 de ani. În cea mai recentă postare pe Instagram a lui Komoroski, ea pozează într-un costum de baie alb și a subtitrat mesajul „A spus cineva tequila?”

Jamie Komoroski

Jamie Komoroski

[Sursa foto: NY Post]

Jamie Komoroski

Jamie Komoroski

[Sursa foto: NY Post]

Jamie Komoroski

Jamie Komoroski

[Sursa foto: NY Post]

Jamie Komoroski

Jamie Komoroski, în costum de Buzz Light Year

[Sursa foto: NY Post]

Sfârșit tragic pentru mireasa de 35 de ani

Tragedia a lăsat îndoliate familiile Samanthei și a lui Aric. Toată lumea este îngrozită de viitor pierdut al celor doi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mi s-a dat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele”, a scris mama mirelui la câteva ore după tragedie.

„Aric și-a pierdut dragostea vieții sale”, a mai spus mama mirelui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si